Informatii utile despre Compania Smart Clean

“Smart Clean” a aparut in anul 2008 ca o necesitate, aceasta fiimd impusa de nevoia existentei unui jucator important pe aceasta piata. Nu promovam ideea de a vinde cel mai mult sau cel mai ieftin insa cu siguranta vindem cel mai bun serviciu profesional de curatenie de pe piata, aceasta fiind principala noastra preocupare.

Un alt detaliu important care face diferenta este acela ca folosim doar solutii si echipamente profesionale, cu un randament ridicat, ecologice in conformitate cu legislatia in viguare. Smart Clean nu ofera doar o lista de servicii ci impreuna cu clientul dezvolta solutii complete de igiena in concordanta cu nevoile acestuia. Desi unii au intrat in CRIZA, noi ne aflam pe un trend ascendent datorita aborderii corecte a clientilor si a nevoilor acestora asigurandu-ne astfel numarul 1 in top 10 Firme de curatenie din Bacau.

In ultimul timp tot mai multe firme opteaza catre externalizarea serviciilor de curatenie din nevoia unor servicii profesionale cat si din nevoia diminuarii costurilor cu mentenanta. Fiecare cerere de oferta este tratata cu deosebit profesionalism rezultand o solutie creata care sa raspunda nevoilor clientului si care sa il ajute sa isi imbunatateasca si sa-si mentina imagine apeland la noi. Am reusit sa construim un brand “Smart Clean” care sa poata concura cu orice jucator pe aceasta piata.

Construind solutii mulate pe trebuintele clientului practic beneficiarul are posibilitatea negocierii preturilor pentru orice mai putin a calitatii lucrarilor, aceasta fiind implicita. Din dorinta de a devein cei mai buni, am dezvoltat sisteme inovatoare utilizand cele mai eficiente solutii de igiena. Principala noastra startegie in atingerea acestui obiectiv consta in cresterea calitatii serviciilor printr-un profesionalism al echipelor de interventie cat si al managementului acestora, acesta facand diferenta fata de concurenta.

Rezultatul nu s-a vazut imediat, insa am ajuns sa formam o echipa unita, motivata, riguros selectata si instruita. Suntem mandri de faptul ca am reusit sa descoperim personane pregatite pentru succes, cu ajutorul carora am reusit sa ne situam pe locul 1.

Vezi serviciile oferite de Smart Clean